HTML

subidubi Svédországban

Ez a blog remélhetőleg annak lesz érdekes, aki ismer, és érdekli mi is történik velem itt Svédországban vagy valahol a környékén:)

Friss topikok

Linkblog

2010.01.25.

2010.01.25. 22:59 Kozy87

Újra napsütésra és új hétre virradunk ;)

Sok más örömöm nem volt reggel, mert reggelre begyulladt a torkom :( Reggeli szokásos lassú készülődés (ja úgy 10-kor keltem) komótos reggeli, majd hamar csináltam ebédet ami később készült el, így rohanás lett a vége. Átkopogtam fél12kor a szembeszomszédhoz, akit sikeresen felébresztettem, mert SimCity4-ezett éjszaka sokáig, de aztán csatlakozott hozzám, állomáson már a vonaton utolért, igaz iparkodott a végén.

Mai óra megint bevezetés volt, nem értem hogy itt csak bevezetéses órák vannak?! Oké, elmondták miről fog szólni a projektmunka, és lesz egy debate, ami keretein belül model-COP15-öt fogunk játszani. Elsőre Nigériát választottam. még kínán gondolkozok, jó hogy ezt is osztályozni fogják. A projektmunka meg arról szól, hogy tegyünk egy város fenntarthatóvá. Itt valószínűleg Budapestet fogom választani, vagy egy vidéki várost, de a fővárosról sok infóm van, és kapcsolatom is a városháza közlekedési osztályán vagyis a Parking Kft.-nél :)

Hazafelé fel akartunk ülni egy SJ vonatra ami Lundban is megállt volna, fel is ültünk, de bemondták avonatban, hogy jegyeink nem érvényesek, amúgy bünti vár ránk, tudtuk jól de hátha, így uccsó pillanatban meggondoltuk magunkat, pedig már jó helyen ültünk :) így vártunk egy picit, de nem baj, mert hazafelé végig a naplemetével semben ültünk és a windows háttérképszerű, bámulatos naplemetét végignéztünk az Öresund felett.

Irány az első svéd óra, ami igazából csak elmondták ki milyen csoportban van és mikor lesznek órák. Ennyi?! akkor irány haza gyógyulni, hátha nem lesz rosszabb... meglátjuk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozyinsweden.blog.hu/api/trackback/id/tr891702380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása