HTML

subidubi Svédországban

Ez a blog remélhetőleg annak lesz érdekes, aki ismer, és érdekli mi is történik velem itt Svédországban vagy valahol a környékén:)

Friss topikok

Linkblog

2010.01.28.

2010.01.28. 20:25 Kozy87

Előző napokat hagyjuk, csak annyi történt hogy sikerült lebetegedni. A bokáig érő hóban való biciklizés ehhez képest semmiség, úgyhogy erről ne többet, csak képzeld el.

Ma újfent elmentem az orvoshoz, de a diagnózis, teljesen ugyanaz mint múltkor... nincs baktérium, csak vmi vírus okozhatja... szerintük. Most mit csináljak, közben elhagytam az eu-eü kártyámat, mert első alkalommal nem adták vissza, de már hétfőn kipostázták, csak valahogy nem érkezett meg...

Na mindegy, holnap ha jó leszek elmegyek a Helsinborgi szvtisztítóba, mert oda lesz a tanulmányi kirándulásunk. most ennyi nincs kedvem többet írni, de máshoz sem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozyinsweden.blog.hu/api/trackback/id/tr381710845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása