HTML

subidubi Svédországban

Ez a blog remélhetőleg annak lesz érdekes, aki ismer, és érdekli mi is történik velem itt Svédországban vagy valahol a környékén:)

Friss topikok

Linkblog

2010.01.16.

2010.01.23. 23:37 Kozy87

2010.01.16.

A napot pihenéssel terveztem tölteni, na meg Nórival elsétáltunk a helyi plázába, ami a város szélén van, a Nova Lund. Útközben bementünk a helyi bowling pályára körbenézni hogy mennyibe fáj 1 óra gurítás, 130 SEK/pálya/óra elfogadhatónak tűnik, úgyhogy ide még jövünk;)

Kisnagy sétánk végén odaértünk a plázába, ami mellett már nagy áruházak is vannak pl Media Markt. Körbenéztünk kb mindenhol hogy felmérjük a terepet, de legközelebb azt hiszem csak bicklivel jövünk, mert hazafelé már majdnem ment le a nap és feltámadt a szél, ami még hidegebb volt, így jó volt az otthon 20fokos melegébe bemenni. Este végre sikerült beállítani otthon a skype-ot így egyenes kapcsolatom van Édesanyával, meglepően ügyesen bánik vele! Tudtam hogy belejön, de minden kezdet nehéz… Este bújtam még az útikönyvet, hogy felmérjem az utazási lehetőségeket. Hát jó lenne északra eljutni, csak nem tom, drága :( Megnéztem egy Bud Spencer filmet, mert szóba jött ma Nórival való beszélgetés során, így az Aranyeső Yuccában-re aludtam el.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozyinsweden.blog.hu/api/trackback/id/tr181696667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása