HTML

subidubi Svédországban

Ez a blog remélhetőleg annak lesz érdekes, aki ismer, és érdekli mi is történik velem itt Svédországban vagy valahol a környékén:)

Friss topikok

Linkblog

húsvét

2010.04.04. 02:27 Kozy87

Érdekes volt a nagyszombati szertartás, este fél9-kor kezdődött, az udvaron volt majdnem tábortűz mellett. Egy fiatal előljáró tartotta a misét és a szertartást, érdekes volt, különösen a nyakra ragasztott simulós mikrofon stb. Mikor beléptem a templomba egy gyertyát vett el mindenki, akkor még nem tudtam mire lesz... a tűzszentelés után a templomban meggyújtotta mindenki a gyertyát és amíg vissza nem jöttek a harangok Rómából addig gyertyák világították be a templomot, nagyon szép volt. Volt keresztelés is, furcsa módon a hitmegvallásnál a svédek csak "igen" mondanak. a mise svéd volt, de egyes énekek és olvasmányok spanyolul és lengyelül voltak.

Holnap irány Koppenhága, szavazás és eltöltök egy egész napot, remélem megtalálom a helyet Koppenhága északi részén, este 6-tól angol nyelvű mise, közben meg felfedezem Koppenhágát, remélem az idő is szép lesz, bár esős, felhős időt mondanak. Majd meglátjuk!

Áldott húsvétot Mindannyiótoknak!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozyinsweden.blog.hu/api/trackback/id/tr921893142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása