HTML

subidubi Svédországban

Ez a blog remélhetőleg annak lesz érdekes, aki ismer, és érdekli mi is történik velem itt Svédországban vagy valahol a környékén:)

Friss topikok

Linkblog

2010.01.22.

2010.01.23. 23:40 Kozy87

2010.01.22.

Szokásos reggel, talán már nem kell majd annyi idő reggel a készülődésre. De inkább kényelmesen mint rohanósan. Meglepetésemre a szembeszomszéd, Michael nem jött, biztos meg volt az oka. Végre egy jobb óra volt, mint Torleif bácsival. Először mikor megláttam, hogy félretolja az írásvetítőt, felcsillant a szemem. De mikor letette az asztalra a modemnagyságú projektort, akkor igencsak meglepődtem. Fiatal srác volt, de sikerült elsztoriznia, jött egy kérdés és akkor arról beszéltünk, szóval gyorsan eltelt az idő. Fura, hogy sok fénymásolt anyagot kapunk olvasásra, a kötelező irodalmak mellett. Hazafelé a holnapi malmöi kis kirándulásról beszélgettünk. Itthon kis rendrakás, ebéd, alvás után, irány a buli először Klostergardenben, majd Sparta koli és a fő attrakció az LTH;)

Sikerült egy emelettel lejjebb leragadni, mert a környék nagy bulija itt volt az alattam levő szobában és a folyosón. Fura, de nem volt zene, úgyhogy beszélgetős parti volt az egész. Végül elinduluntunk a Karhusetbe még szép, hogy biciklivel, de a melegítő pálinka segítségével.mostmár gyorsan oda lehet jutni. A parti olyan volt, amilyen. A zene általában meghatározó, de itt állítólag még jó DJ volt. Nos, felhívnám a hazai DJ-k figyelmét, hogy irány Svédország, mert ami itt van az botrány. 4 számot egyszerre összemixelni úgy, hogy még egyiknek a ritmusára se lehessen rendesen táncolni. Persze betettek egy retrosabb számot keverés nélkül, mindenki táncolt de úgy! Aztán vissza a "rendes" kerékvágásba. Sikerült egy hideg sört innom, így elkezdett fájni a torkom:(

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozyinsweden.blog.hu/api/trackback/id/tr701696680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása